Oscar Jacobson grundade sitt skrädderi 1903 i Borås. Ända sen starten har företagets filosofi utmärkts av en passion inför det gedigna hantverket, snillrika detaljer och tidlös stil. Idag bygger Oscar Jacobsons design på tre huvudelement; anglosaxiskt kulturarv, italiensk skräddarkonst och skandinavisk enkelhet. 


I butiken har vi ett urval av kavajer och kostymer, finstickade tröjor i merinoull eller bomull, skjortor och en del ytterplagg. Vi ser in i Oscar Jacobsons lager och kan på 1-3 dagar leverera allt de erbjuder. 


Kavajer görs i fyra axel- och bröstvidder och byxor finns i flera olika passformer. Både kavajer och byxor görs i kort, normal och lång längd samt en kort variant med extra vidd över magen.


Vi kan även specialbeställa sömnad med anpassning av mått. En sådan beställning behöver göras med minst 8 veckors framförhållning. I butiken har vi tygprover, samtliga olika vidder på kavajer och byxor i olika passformer. Tanken är att du hos oss oavsett kroppsform ska kunna hitta en kostym som sitter riktigt bra.