Välkommen till vår webshop och outlet

Bernhards Koffert är i första hand en fysiskt butik men ett begränsat utbud av varor säljs också i vår webshop. Vi testar och använder så mycket som möjligt av vårt sortiment och är måna om att våra kunder blir nöjda och kommer tillbaka. Tveka inte att kontakta oss om du behöver råd om passform, storlek och annat innan du beställer. Du når oss på 0515-12122 eller via info@bernhardskoffert.se. Vi finns normalt på plats vardagar kl 10-18 och lördagar kl 10-14.

BETALA MED SWISH ELLER KREDIT-KORT VIA PAYPAL ELLER STRIPE 

FÖRSÄKRAD OCH SPÅRBAR FRAKT MED DHL SERVICE POINT FRÅN 95 KR

SNABBA LEVERANSER

1-3 VARDAGAR

PERSONLIG RÅDGIVNING 

0515-12122

Returer och byten

I vår webshop har du 14 dagars ånger- och bytesrätt på alla varor utom underkläder (kalsonger, badbyxor, strumpor) och specialbeställda varor. Ångerfristen gäller från den dag du tog emot varan.


Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt prova passformen och undersöka den. Etiketter skall sitta kvar.


Du förlorar ångerrätten om varan luktar rök eller svett, ser använd ut, skadas eller försvinner på grund av dålig packning.

Ej uthämtade varor returneras automatiskt till oss efter 14 dagar. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift om 200 kr.


Våra köpvillkor följer konsumentköplagen, distansköpslagen och E-handelslagen. Här kan du läsa våra fullständiga köpvillkor!


Vi återbetalar inte fraktkostnaden vid returer! Kontakta oss istället för att chansa om du har frågor om passform, storlek eller annat.