Stockholm-baserade Dry Lake handlar om den pirriga känslan när man klär sig och är redo för det speciella tillfälle. Årets fest, din bästa väns bröllop eller en spontan middag med dina närmaste. Det handlar om de speciella ögonblicken i ditt liv. De stunder du kommer att minnas för alltid - Stunder av lycka, kärlek och skratt.


Dry Lake vill förhöja det feminina på ett överraskande, färgstarkt och romantiskt sätt. Dry Lake:s kollektion tar dig utan problem från kontoret till fest, genom veckan till helgen med en design som fungerar lika väl ensam eller tillsammans med andra plagg. Stilen handlar om att visa vem du är utan att behöva prata - och låt din personlighet skina igenom med spets, glans och elegans. Det handlar inte om att klä sig för att se vackert ut, det handlar om att känna sig vacker hela tiden.


Hösten 2023 är sista säsongen som Dry Lake finns hos oss. Vi säger "tack och hej" för att göra plats för andra märken. Samtliga kvarvarande plagg från Dry Lake säljs med 50% rabatt från och med 6/12. Passa på att fyndal